Dario Šimić novi je predsjednik “NK Belišće”

Datum objave: 07. 12. 2015.

U petak, 4. prosinca, održana je izvanredna izborna skupština NK Belišće. Nakon podnošenja izvješća o radu u razdoblju od siječnja do listopada 2015.g., dosadašnje vodstvo Kluba je razriješeno dužnosti te se pristupilo izboru novog vodstva. Za predsjednika NK Belišće izabran je Dario Šimić, dok je za potpredsjednika izabran Ivan Jurković. Novoizabrani predsjednik NK Belišće, Dario Šimić zahvalio se na ukazanom povjerenju rekavši kako je čast biti na čelu jednog takvog Kluba, ali i izazov.

– Gotovo stogodišnja svijetla povijest kluba stavlja pred nas imperativ rada i rezultata koji se mogu ostvariti samo maksimalnim angažmanom cijelog Kluba. U sljedećem razdoblju novo vodstvo planira nastavak ulaganja u Klub, kako u materijalnom tako i u kadrovskom smislu, s posebnom brigom o razvoju najmlađih kategorija igrača. – rekao je Šimić.

Izabrani su i članovi Izvršnog odbora kojeg čine Ivan Jurković, Darko Novoselnik, Marin Vuksanić, Dušan Vurdelja, Josip Mađarić, Dragun Kuna, Miroslav Svalina, Andrej Bičak, Josip Bošnjak, Davor Sabljak i Dario Šimić. Nadzorni odbor ostao je nepromijenjen, odnosno u sastavu Slavko Milekić, Josip Milić i Tomislav Šimić Jelić.

Na samom kraju skupštine svima prisutnima obratio se i dosadašnji predsjednik NK Belišće i gradonačelnik Belišća Dinko Burić rekavši kako je bio počašćen što je mogao biti predsjednik Kluba te zahvalio svima koji su nesebičnim trudom i radom radili najbolje za Klub. Napomenuo je da će Grad Belišće i dalje biti potpora, kako NK Belišće tako i ostalim sportovima na području Grada. Na samom kraju istaknuo je važnost brige o najmlađima kojih u Klubu ima stotinjak, jer oni su bogatstvo i budućnost. Podsjećamo, NK Belišće jesenski dio sezone završio je na 7. mjestu s ukupno osvojenih 23 boda.

via: radio-belisce.net, foto: Tin Lackovic