“ĐAVO TAPU ROCKATIKI” pobjednik Božićnog malonogometnog turnira u belišću

Datum objave: 29. 12. 2014.

Dana 26. prosinca 2014. godine u nastavno-sportskoj dvorani O.Š. Ivana Kukuljevića odigrala se završnica tradicionalnog božićnog malonogometnog turnira u organizaciji Nogometnog kluba ”Belišće”, pod pokroviteljstvom grada Belišća i generalnim sponzorstvom Pivovare Osijek. Od prijavljenih 16 ekipa, do samoga kraja plasirale su se četiri ekipe. U utakmici za 3. mjesto uspješnija je bila ekipa Caffe bara Massai iz Valpova koja je s rezultatom 2:1 pobijedila ekipu Caffe bara Baza iz Višnjevca kojoj je i prošle godine pripalo 4. mjesto.

U finalnoj utakmici, preslici prošlogodišnjeg finala i ovaj puta su se sučelile dvije najjače ekipe, Đavo tapu rockatiki i Caffe bar 2You iz Belišća, a početni udarac izveo je posebni gost, bivši igrač NK ”Belišće” Igor Hodonj. Osječka se ekipa i ovoga puta pokazala boljom te je rezultatom 4:0 pobijedila domaće momke iz Caffe bara 2You i okitila se titulom ukupnog pobjednika “Božićnog malonogometnog turnira Belišće 2014. uz osječko”.

Turnir je i ove godine plijenio dobrom igrom, fantastičnim potezima i mnoštvom golova, a poseban užitak bilo je gledati nastupe reprezentativaca Hrvatske u malom i velikom nogometu Dražena Čavara i Domagoja Vide.

Titulu najboljeg igrača turnira ponio je Zvonimir Horvat iz pobjedničke ekipe. Statuom najboljeg strijelca turnira okitio se Marin Ištvanić iz ekipe Atletic koja je napustila natjecanje još u četvrtfinalu. Najboljim vratarom i ove je godine proglašen Matko Petrović iz ekipe Caffe bar 2You.