Meić obavio prozivku – na prvom treningu 26 nogometaša

Datum objave: 13. 1. 2015.

210714DraganMGM1Nakon što je trener ”Belišća” Tomislav Steinbrückner dobio ponudu iz inozemstva i angažman u Maleziji, novi strateg, donedavni voditelj Škole nogometa NK ”Osijek” Dragan Meić, obavio je prozivku igrača.

Točno u zakazano vrijeme, 12.01. u 16 sati nogometaši ”Belišća” započeli su pripreme za proljetni dio sezone. Za razliku od nekih prijašnjih vremena kada je igrača bilo puno manje, prvom treningu odazvalo se 26 igrača. Hrvoje Vida opravdao je izostanak, a Mario Žaja je bolestan. Iz Belišća je otišao u Ameriku pouzdani vratar Drago Dumančić. Pojačanja za novu sezonu su vratar Matko Petrović, Matej Grafina, Benedikt Mioč i Roman Pfaifer. Spomenuta četvorka donijela je sve potrebne dokumente i oni su igrači NK Belišće. Ima još jedna skupina igrača sa ne riješenim papirima, a posljednju riječ o njihovom ostanku nakon što odrade desetak treninga dati će stručni stožer. Prije izlaska na teren, igračima i struci obratili su se s nekoliko rečenica podpredsjednik i dogradonačelnik Domagoj Varžić i sportski direktor Dušan Vurdelja.

U svom prvom govoru s igračima trener Dragan Meić je istaknuo: „Volim red, rad i disciplinu, nema nikakvih negativnosti, jer od danas smo svi jedan tim. Sa svakim od igrača pogledat ću se u oči i reći što tražim i želim na treningu i utakmici. Ne pravim razliku i svi će imati jednaku priliku da se dokažu i pokažu na terenu. Trebam igrače za teren, pričuvnu klupu i tribine. Tko će gdje biti ovisi , tko će i koliko pružiti u radu što je ispred nas. Vjerujem i iskreno se nadam da možemo opravdati očekivanja koje je uprava NK ”Belišće” stavila ispred nas kao zadatak, a to je bolji plasman od sadašnjeg 13. mjesta. Ako bude moguće i plasman u gornji dio tablice.“ – zaključio je trener Meić i poveo svoje igrače na prvi trening.

Zdenko Kaptalan/foto: G. Mitić