Pobjeda protiv Varaždina, slijedi gostovanje u Višnjevcu

Datum objave: 13. 4. 2016.

BARABERIMA ČISTA DESETKA

Drago nam je kada na početku teksta možemo napisati nešto lijepo o navijačima. Domaća navijačka skupina Baraberi od prve do 90. minute fer i korektno, bez ijedne petarde, baklje ili nekog vrijeđanja, bodrili su svoje nogometaše cijelu utakmicu protiv Varaždina.

varazdin (54)

Za svoje navijanje zaslužili su čistu desetku. Bravo za Barabere. Tako je bilo isto i prije sedam dana u Vukovaru gdje su od domaćina za svoje korektno navijane dobili brojne pohvale.

Tjedan između Varaždina i Višnjevca trener Ivica Grnja dodatno će iskoristiti za snimanje stanja u momčadi, što će vjerojatno prouzročiti i određene promjene u početnom sastavu. Stručni stožer nije zadovoljan igrom u sredini terena i tu se trebaju očekivati određene korekcije. Stoper Grgić vraća se u momčad nakon odrađenih žutih kartona, a sasvim korektne susret protiv Varaždina odigrali su Žaja i Vurdelja i njih se može očekivati u prvih 11. Od dolaska Grnje na klupu Belišća, u posljednjih 9 susreta Crveni su od mogućih 27 bodova osvojili 22, što je odličnih 81 posto. Sedam utakmica su pobijedili, jednu odigrali neriješeno i jednu izgubili.

– Protiv Varaždina prvih 45 minuta nismo bili na očekivanoj razini, ne toliko igre, koliko realizacije. Ne smijemo biti i previše kritični jer postigli smo dva pogotka i stvorili šest stopostotnih prigoda. I promašaji su sastavni dio igre. Događa se to i vrhunskim nogometašima. Odradili smo zahtjevne pripreme i u razgovoru s čelnicima kluba i igračima rekao sam da nam je cilj pokušati osigurali jedno mjesto u gornjem dijelu tablice. Na dobrom smo putu da to i ostvarimo, samo moramo nastaviti trenirati i igrati odgovorno i disciplinirano kao do sada. U Višnjevcu nas očekuje agresivan domaćin i mi ćemo na to morati odgovorili pametnom igrom. Naša ambicija je da odigramo kao drugo poluvrijeme protiv vrlo dobrog Varaždina – rekao je trener Ivica Grnja. Z. Kaptalan