Trenera Grnju čeka još mnogo posla

Datum objave: 18. 1. 2016.

Nogometaši Belišća odigrali su prvu pripremnu utakmicu protiv prvoligaša iz Osijeka i na umjetnoj travi u Gradskom vrtu poraženi su s visokih 6:0. Da nije bila zamolba od Osijeka, stručni stožer sigurno ne bi prihvatio odigravanje te utakmice, jer belišćanski trećeligaš tek je startao s pripremama i ima samo četiri treninga u nogama.

– Mislim da je mojim igračima najveći problem bilo igranje na umjetnoj travi. Većina njih prvi put susrela se s takvom podlogom. To nikako ne umanjuje zasluženost pobjede domaćinai – kaže trener Belišća Ivica Grnja.

I sam Grnja svjestan je da je pred njim i momčadi još mnogo posla tijekom priprema za nastavak prvenstva u Trećoj HNL “istok”.

– Snimio sam kompletnu situaciju i znam što nam je činiti za dalje. Trebamo sjesti s Upravom i dogovoriti dolazak igrača za proljetni dio sezone. Ako zanemarim utakmicu s Osijekom, zadovoljan sam kako radimo, igrači prihvaćaju nove ideje i trude se kako bi napredovali.

Belišćanima će dovoditi nove igrače.

– Moramo, osvježit ćemo se i dovesti 2 – 3 prava igrača za mjesta gdje mislim da smo deficitarni. Ove zime bilo je samo odlazaka, a nitko nije došao. No, vjerujem da ćemo i na tome poraditi te proljeće dočekati potpuno spremni za nove izazove – zaključio je Grnja. (Z. K.)