Veteranski malonogometni turnir Belišće 2015.

Datum objave: 11. 1. 2015.

Veterani NK “Belišće” i ove su godine bili organizatori veteranskog malonogometnog turnira. Dugogodišnja poznanstva i prijateljstva iz igračkih dana, naši veterani održavaju s veteranima HNK ”Velebit” Benkovac i NK ”Primorac 1929” Stobreč. Iako u nezavidnim financijskim uvjetima, veterani iz Benkovca i Stobreča odazvali su se pozivu i ove godine sudjelovali na veteranskom pozivnom turniru prošle subote. Osim domaćina i gostiju iz Dalmacije na turniru je nastupila i ekipa Policijske postaje Belišće.

Nakon odigranih utakmica 1. mjesto osvojila je ekipa HNK ”Velebit” Benkovac, 2. mjesto ekipa NK ”Primorac 1929” Stobreč, 3. mjesto veterani NK ”Belišće” i 4. mjesto ekipa PP Belišće.

Organizatori su osim pehara za prve tri ekipe osigurali i statue za najboljeg strijelca (Dubravko Habus – Belišće), najbljeg vratara (Slađan Franjkić – Benkovac) i najboljeg igrača turnira (Josip Lončar – Benkovac).

Nakon završetka turnira, organizatori su priredili večeru za sve sudionike turnira, kao i sadašnje i bivše članove Uprave.