Vida, Kupanovac i Bibić pojačali crvene

Datum objave: 17. 7. 2014.

Na prvom treningu 20 igrača, šestorica opravdala izostanak, stigla i tri nova igrača

Ljetni odmor koji je trajao duže od mjesec dana završio je i nogometaši Belišća započeli su s trenažnim aktivnostima. Na prvom okupljanju sve prisutne pozdravio je potpredsjednik Domagoj Varžić, a trener Pavo Strugačevac upoznao je igrače s onime što ih čeka u idućih mjesec i pol dana, odnosno do početka prvenstva. Trenirat će se pet puta tjedno, kombinirano ujutro i poslije podne, planirano je odraditi 30 do 35 trenažni aktivnosti i odigrati desetak pripremnih utakmica. Treneru Strugačevcu u prvom dijelu pomagat će trener juniora Ivica Skenderović, a testiranja i rad na podizanju tjelesne pripremljenosti, odradit će Marko Brusač, mladić koji je završio Kineziološki fakultet s diplomskim radom Preventivni trening – fizička priprema sportaša. To isto radio je i prošle sezone, a Belišćani su bili prezadovoljni odrađenim poslom i rezultatima testiranja.

Trenirat će se na Gradskom stadionu, trim kabinetu kajak kluba i gradskom bazenu. Na prvom treningu bila su prisutna 22 igrača, dok su šestorica opravdala izostanak. U odnosu na prošlu sezonu iz Belišća nitko nije otišao, a nova lica u svlačionici su Hrvoje Vida (Valpovka), Filip Kupanovac (Jedinstvo, D. Miholjac) i Boris Bibić (Viljevo).

Potpredsjednik Varžić i trener Strugačevac istaknuli su da će nakon desetak dana rada učiniti korekciju igračkog kadra, kao i to da će se za nekoliko dana u svlačionici Belišća pojaviti dva-tri kvalitetna pojačanja.

Zdenko Kaptalan